Xerrades

Juan Manuel Amuedo González

De 17:30 a les 18:15

En Juan Manuel Amuedo, àlies Cole, és desenvolupador de software, moderador del forum espanyol Arduino, entusiasta
tecnològic, defensor de la cultura lliure i constructor d’impressores 3D open source. En Cole serà el nostre convidat especial en aquesta edició de la Gitech.
Promotor de la cultura maker, s’ha dedicat a divulgar les bondats de la plataforma Arduino i ha participat en projectes de divulgació de la impressió 3D com ara CloneWars. Ha estat també vinculat al FabLab Madrid. Ens parlarà de la cultura Open Source i dels beneficis que aporta a la societat.


Women Techmakers

De 17:00 a 17:30

L’Elia Dominguez és la responsable del programa Google Women Techmakers a Girona.
Women Techmakers és un programa global de Google que té com a objectiu recolzar, celebrar i empoderar les dones en el camp de la tecnologia. Proporciona una plataforma perquè les dones comparteixin coneixements, es connectin i s’inspirin mútuament. El programa ofereix diversos recursos, com ara esdeveniments, tallers, beques i mentoratge, per fomentar la participació de les dones en la indústria tecnològica. Women Techmakers es dedica a tancar la bretxa de gènere en el camp de la tecnologia i promoure la diversitat i inclusió a la indústria. A través de les seves iniciatives, busca crear un espai on les dones puguin prosperar i tenir èxit en l’àmbit tecnològic.
Gràcies a l’Elia, coneixereu les activitats que aquest grup realitzarà a Girona, i és molt bon moment per unir-s’hi.