Xerrades

17:00 a 18:00 Quan els robots em van demanar ajuda

Descobrir l’ordinador i Internet com una eina que permet materialitzar les teves idees va suposar un abans i un després en la meva etapa educativa. M’agradaria explicar-vos la meva història, de forma sincera, que comença en un institut públic dibuixant manga i arriba fins a múltiples països com els Estats Units o Canadà. Part d’aquest camí el vaig fer acompanyada d’uns robots una mica peculiars, que sobretot em van ensenyar que podem cooperar, coexistir i conviure en un futur pròxim.

NEREA LUIS

Nerea Luis és doctora en Ciències de la Computació i treballa com Enginyera en Inteligència Artificial a Sngular, on lidera projectes relacionats amb Machine Learning i Computer Vision, entre altres. És una apassionada de la divulgació, la intel·ligència artificial i la robòtica.

Nerea es cofundadora de T3chFest i Women Techmaker Scholar el 2016 per Google. El 2018 la Fundació COTEC la va seleccionar com experta en Tecnologia, Talent i Gènere dins la seva xarxa “Los 100 de Cotec”. Ha estat guanyadora del reconeixement “Innovadoras TIC” per la Fundació Cibervoluntarios. El 2019, Nerea va ser guardonada per la Casa Real amb la condecoració a la “Orden del Mérito Civil” i també ha estat seleccionada dins del Top 100 dones líders a Espanya en la categoria revelació. El 2020 ha estat inclosa en el ranking de Future Leaders elaborat por LlyC i entre els 21 changemakers de Forbes Espanya.

La Nerea vindrà a Girona expressament des de Madrid, on resideix, i la seva xerrada la farà en castellà.